PROJEKTIARKKITEHTI
Projektinhallintataitoinen arkkitehti uudisasuntosuunnittelukohteisiin. Työtehtävien edellytyksenä on useamman vuoden kokemus uudisasuntosuunnittelusta, kokemusta itsenäisestä projektinhoidosta ja hyvä yhteistyötaito suunnitteluryhmän osapuolten kanssa. Suunnittelutyö suoritetaan aina uusimmalla ArchiCad -versiolla Mac-ympäristössä, joten molempien hallinta on tärkeää.

ARKKITEHTI/KAAVAN LAATIJA
Maankäytön suunnitteluun perehtynyt arkkitehti/kaavan laatijan pätevyyden omaava rakennusarkkitehti/-insinööri osaksi maankäytön suunnitteluryhmää. Kokemus erityyppisistä maankäytön suunnitteluhankkeista ja hyvät vuorovaikutustaidot niin viranomaispalavereissa kuin esittelytilaisuuksissa olennaisia tehtävien hoitamiseksi.

ARKKITEHTI/RAKENNUSARKKITEHTI
Korjausrakentamiseen perehtynyt arkkitehti/rakennusarkkitehti suunnitteluryhmän jäseneksi. Kokemus erityyppisistä saneerausprojekteista ja kiinnostus rakennushistoriallisiin ja -suojelullisiin arvoihin katsotaan eduksi. Suunnittelutyö tehdään Mac-ympäristössä tietomallipohjaisesti uusimmalla ArchiCad -ohjelmalla.

Lisätietoja työtehtävistä ja muista yksityiskohdista voit tiedustella sähköpostilla: petteri.neva@neva.fi tai jukka.salonen@neva.fi.

Työhakemus, cv ja mahdollinen portfolio (max 10 Mb) palkkatoiveineen pyydetään lähettämään sähköpostitse: rekry@neva.fi

Tietosuojalause, asiakkaat Tietosuojalause, työnhakijat