Yritys

Arkkitehtitoimisto Neva Oy on laadukkaasta ja monipuolisesta osaamisestaan tunnettu suunnittelutoimisto. Toimistomme sijaitsevat Tampereen ja Helsingin keskustoissa. Usean vuosikymmenen kokemuksella katsomme suunnittelutyössämme rohkeasti tulevaisuuteen tavoitteenamme luoda kestävää arkkitehtuuria ja kaupunkisuunnittelua. Toimeksiannosta riippuen olemme valmiita luomaan suuria suunnitelmia tai kehittämään maltillisesti vanhaa ja arvokasta ympäristöä. Tällä hetkellä työpöydillämme on muun muassa pitkälle tähtääviä visioita, korkeita kerroksia sekä ajankohtaisesti suunniteltuja kotoisia koteja.

Meille ensiarvoisen tärkeää on toimiva yhteistyö asiakkaidemme kanssa ja pitkän toimintahistoriamme aikana olemme ansainneet maineen luotettavana yhteistyökumppanina. Tehtävämme on omaan ammattitaitoomme luottaen toteuttaa asiakkaidemme toiveet tavoitellen jokaisen projektin kohdalla parasta mahdollista lopputulosta. Asiakkaitamme ovat vuosien varrella olleet rakennusliikkeet, yritykset, kaupungit sekä kunnat ja toimeksiantojen kirjo on ollut laaja. Olemme suunnitelleet niin asuinrakennuksia ja julkisia kohteita kuin tehneet konseptisuunnittelua ja maankäytönsuunnittelua.

Toimistona olemme ajan hermolla kehittyvä työyhteisö, johon jokainen tekijä tuo oman persoonallisen lisänsä. Toimistostamme löytyy perinteisen arkkitehtisuunnittelun lisäksi asiantuntemusta sisustussuunnittelun, kaavoituksen ja kustannuslaskennan saralta. Vuosien mittaan kertynyt osaaminen yhdistyy tuoreisiin näkökulmiin, kun joukossamme työskentelee kokeneiden arkkitehtien apuna lahjakkaita nuoria arkkitehdin alkuja. Työpisteiltämme löytyy Mac-työympäristö ja tietomallipohjaista suunnittelutyötä teemme ArchiCAD-ohjelmistoilla.

Tietosuojalause, asiakkaat Tietosuojalause, työnhakijat