Yritys

Arkkitehtitoimisto Neva Oy on korkeatasoisesta arkkitehtuuristaan tunnettu suunnittelutoimisto. Pitkän toimintahistoriamme aikana olemme ansainneet maineen luotettavana yhteistyökumppanina, jolle jokainen projekti on ainutlaatuinen ja heijastaa asiakkaan ja arkkitehdin tiivistä yhteistyötä.

Olemme kiinnostuneita ihmisistä, joiden kanssa työskentelemme. Kokemuksemme ja osaamisemme kautta pyrimme löytämään muodot, jotka sopivat saumattomasti asetettuihin tavoitteisiin. Tehtävämme on toteuttaa asiakkaidemme toiveet kestävällä ja innovatiivisella tavalla.

Toimeksiantajiamme ovat pääsääntöisesti rakennusliikkeet, ammattirakennuttajat, valtio, kunnat, kiinteistösijoittajat sekä yritykset ja yhteisöt. Viime vuosina erityisesti tulevaisuusvisiointi ja ideointi, monenlaiset käyttötarkoituksen muutokset sekä saneeraus- ja kaavasuunnittelu ovat lisääntyneet merkittävästi.

Olemme tottuneet hallitsemaan laajojakin kokonaisuuksia ja hyödynnämme työssämme tietokoneavusteisen suunnittelun viimeisintä tekniikkaa. Käytössämme on iMac-työasemat, uusin ArchiCAD-suunnitteluohjelmisto sekä 3D renderointiohjelma Artlantis.

Monipuolisuutemme perustuu kokemuksen ja jatkuvan kouluttautumisen lisäksi innostuneeseen suhtautumiseen ympäröivään maailmaan ja alan uusiin tuuliin. Toimistomme on palkittu arvostetulla Tampereen kaupungin ympäristölautakunnan myöntämällä Hyvän rakentamisen –palkinnolla sekä Kestävä kivitalo –työryhmän myöntämällä valtakunnallisella Kestävä kivitalo –palkinnolla. Kangasalan kunta palkitsi toimistomme vuonna 2006 Vuoden rakennus –palkinnolla.

Katso kohdegalleriamme.